skip to Main Content

De când o avem pe Kimi, viaţa noastră s-a schimbat.

Ştiu că sună a clişeu, dar despre asta e vorba în acest blog: felul în care ne-am schimbat, atât eu, cât şi George ca oameni de când trăim cu Kimi, bigăliţa noastră.

În primii cinci ani, am fost nevoiţi să învăţăm foarte multe despre ce înseamnă un câine: despre dresaj, despre educaţie canină, despre îngrijirea unui beagle, boli şi afecţiuni des întâlnite la rasa beagle, etc. Am constatat cât de multe nu ştiam şi cât de vast este acest domeniu.

De aceea în articolele de pe acest blog scriu despre ce am învăţat şi despre propria noastră experienţă în ceea ce o priveşte pe Kimi. De fiecare dată prezint sursa informațiilor.

Mă străduiesc să prezint recomandări și informații din partea instructorilor de dresaj, români sau străini, care folosesc și promovează metode pozitive.

Scopul meu este să ajut alţi stăpâni de beagle sau de orice alt patruped, care poate nu au timpul şi răbdarea necesară să parcurgă sute de pagini scrise şi zeci de tutoriale video de pe Youtube aşa cum am făcut eu şi George.

Tot ceea ce am aflat m-a ajutat să o înţeleg mai bine pe Kimi şi să avem o relaţie mai bună.

post2-beagle

Căţeldecatifea.ro nu este primul blog pe care scriu. Mi-am făcut mâna, ca să spun aşa, pe blogul meu unfilolog.wordpress.com pe care l-am deschis în 2012 şi care a crescut foarte frumos.

Aşa am aflat că îmi place să scriu. Sunt sigură că a contribuit şi faptul că eu nu sunt o mare vorbăreaţă de felul meu aşa că poate e un fel de compensare.

Aici am scris primele articole despre Kimi, dar am simţit că pot să ofer mai mult şi aşa am decis că este nevoie de un site dedicat.

Toate fotografiile lui Kimi de pe blog sunt făcute de mine sau de George. Excepţie face fotografia din antet/header care este realizată de Lucian Andreescu. Oricum dacă folosesc fotografii realizate de altcineva întotdeauna menţionez acest lucru.

Nu-mi place să vorbesc singură: dacă ai ceva să spui, nu fi timid/ă şi scrie un comentariu!

Putem să continuăm discuţia pe pagina de Facebook a blogului aşa că te invit să-i dai like.

Pe mine mă găseşti aici şi aici.

Pentru colaborări, adresa de email este blog @ cateldecatifea.ro

Să ne auzim cu sănătate!

Iulia

Back To Top