skip to Main Content
Athena-Catrinel

de obicei scriu cu uşurinţă articolele mai ales când sunt despre Kimi …

de data aceasta mi-a luat câteva zile să mă pun în faţa tastaturii…

pentru că este vorba de cel mai crunt coşmar al oricărui stăpân de câine…

dacă ai intrat săptămâna asta pe Facebook sunt sigură că ţi-a apărut în feed postarea lui Catrinel Deji, stăpâna Athenei…

Athena, ce nume frumos!, a fost o femelă de dog german care a murit pe masa de operaţie, la USAMV (Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară) Cluj, adusă aici de urgenţă cu suspiciune de torsiune gastrică.

te las să citeşti postarea lui Catrinel:

Nu am vrut sa scriu despre asta, pentru ca a fost un subiect extrem de dureros. Dar acum fac apel la voi, cunostinte,…

Posted by Deji Catrinel on 12 Iunie 2017

Athena ar fi trebuit să beneficieze de radiografie, dar acest lucru nu s-a întâmplat…

Athena ar fi trebuit să fie băgată de urgenţă în operaţie în maxim două ore de la sosirea în unitate, dar acest lucru nu s-a întâmplat….

A intrat în operaţie la opt ore (OPT ORE!!!) de când a fost adusă la USAMV cu torsiune gastrică…

A fost ţinută sub anestezie generală multe ore…

Catrinel le-a cerut trupul Athenei, iar răspunsul a fost că este ilegal….şi au incinerat-o fără acordul ei!! nu ştiu de ce a afirmat USAMV că este ilegal să dea trupul Athenei stăpânilor aşa cum este normal…poate îmi răspunde un avocat…dar să o şi incinereze fără ca stăpânii să solicite aşa ceva!! Oare de ce?

Ar fi avut mai multe şanse să trăiască dacă medicii ar fi intervenit chirurgical în primele două ore cum este protocolul pentru torsiune gastrică? Cu siguranţă, da! Aşa, şansele Athenei s-au diminuat cu fiecare oră care a trecut…

Prima dorinţă a mea şi a lui George este să o ştim pe Kimi sănătoasă. Înainte de orice altceva. Iar când Kimi este bolnavă, ne simţim neputincioşi. Şi mergem la veterinar cu încrederea şi speranţa că tratamentul este corect şi că o va vindeca pe Kimi.

Aşa că nici nu vreau să-mi închipui prin ce trece familia Athenei acum…..Este îngrozitor!

Am scris acest articol pentru că felul în care medicii de la USAMV au tratat urgenţa Athenei şi pe ea însăşi nu este corect, nu este drept şi nici normal.

Hai să nu închidem ochii şi să dăm mai departe povestea Athenei!

Numai aşa putem atrage atenţia asupra celor întâmplate.

Iulia, George şi Kimi

5 votes

This Post Has One Comment

  1. Of, of, ce trist!
    Am trecut și noi prin așa ceva, doar că am fost incredibil de norocoși la acel moment. Despre întâmplarea teckelașului nostru am scris si eu, pe blogul meu: dashalovinganimals.blogspot.ro/2016/07/torsiunea-gastrica-o-afectiune-ce-ti.html.
    Trecând peste povestea tristă, mă bucur să descopăr un blog foarte fain cu și despre animăluțe! Le caut, dar nu prea le găsesc pe la noi. Succes! Oricum arată foarte profi!

Comments are closed.

Back To Top