skip to Main Content

Mă numesc Iulia-Cristina Uţă, absolventă a Facultății de Limbi şi Literaturi Străine (Universitatea din Bucureşti), secţia Limba şi literatura arabă.

Pe diploma mea datată 1999 scrie filolog, adică iubitor de cuvinte.

Ştiu că n-ai auzit de meseria asta şi nici nu vei mai auzi pentru că de cel puţin patru ani ea nici nu mai există în nomenclatorul meseriilor.

După o perioadă de cinci ani când am fost angajată şi am făcut diverse joburi, am pornit în 2002 pe drumul de business owner împreună cu George, soţul meu. Adică noi am dat la poartă, noi am apărat, ştii tu…

A fost bine, a fost uşor, dar a fost şi greu. Când n-am mai putut să mergem pe acest drum, am schimbat domeniul de activitate. Ne-a fost însă foarte greu în primul rând să conştientizăm că nu mai putem şi pe urmă să punem punct. Când îţi faci propriul business, eşti legat emoţional de el şi ajungi repede să iei decizii greşite.

Am învăţat multe în toţi aceşti ani. Lucrând pentru firmă, am descoperit interese şi abilităţi despre care habar n-aveam că există, atât pentru mine, cât şi pentru George. Am mers pe firul lor şi aşa am schimbat domeniul tehnic pe unul creativ: George este web-designer, iar eu – social media marketer şi blogger. Ne găseşti aici.

Sunt născută în 1977 pe 14 februarie. Daaa, de Ziua Îndrăgostiţilor …..

Ştiu să desenez. Am ureche muzicală.

Mă consider un om al prezentului cu un ochi către viitor. În ceea ce priveşte trecutul, mă străduiesc să învăţ din el şi atât.

Văd partea plină a paharului.

Am început să am mai mult curaj. Dacă acum 15-20 ani pierdeam ocazii pentru că nu aveam curaj sau îmi spuneam că nu sunt îndeajuns de pregătită sau că n-am experienţa necesară, acum spun Da şi duc treaba până la capăt cât pot eu de bine. Orice experienţă e bună.

N-am orientare în spaţiu. Întorc harta în sensul drumului exact cum spune Allan Pease 😀 .

Am carnet de conducere, dar n-am condus niciodată.

Prefer muntele, mării. Prefer vara, iernii.

Nu avem copii, dar o avem pe Kimi.

Cam atât despre mine.

Despre blog, citeşte aici.

postare-cateldecatifea

Iulia

Back To Top