skip to Main Content
Intalnire Cu Sau Fara Catei

Dragi cititori ai blogului și followeri ai paginii de Facebook,

Mi-ar plăcea să vă cunosc 🙂 !

Aniversare blog – în curând împlinesc un an de când am pornit acest blog și pagina de Facebook.

Despre Kimi am început să scriu pe blogul meu vechi, dar anul trecut, pe vremea asta, începuse să-mi umble prin minte această idee îndrăzneață de a duce-o pe Kimi pe domeniul ei propriu și personal (ca-n viața reală, de altfel 😆 ). Simțeam că scriind despre ea îmi aduce un scop în viață și de ce nu, un echilibru.

A fost și un pas curajos pentru că presupunea să scriu despre viața mea și a lui George, să ne dezvăluim în fața unor oameni pe care nu-i cunoastem ceea ce nu ne este chiar la îndemână pentru că noi nu suntem mileniali obișnuiți cu împărtășirea pe social media a tot ce ni se întâmplă 🙄 . Mai am de lucrat în direcția asta 😆 .

Mie îmi place să cunosc oameni și sunt curioasă să aflu care este viața altora. O să ziceți că-i un clișeu, dar vă asigur că nu este, cunosc oameni care nu sunt sociabili.

Așa că dacă-ți place blogul sau urmărești pagina de Facebook, aș vrea să te cunosc!

M-am gândit că luna următoare ar fi o ocazie bună să ne vedem și am ales ziua de 9 decembrie, sâmbătă.

Acum am o întrebare pentru voi: cu blănos sau fără blănos?

Adică ne putem vedea cu blănoșii în țarcul din Parcul Național (fostul Lia Manoliu, fostul 23 August) sau ne putem vedea fără blănoși, la o cafea în Mega Mall ori undeva în zonă.

Ambele variante au avantaje și dezavantaje: mie de exemplu nu mi-ar plăcea în țarc pentru că aș sta numai cu ochii pe Kimi care are o stare de stres când suntem în țarc și începe să mănânce bețe 🙁 , ceea ce mă determină pe mine să alerg în permanență după ea ca să-i scot bețele din bot 😥 .

Așa că ce variantă alegeți?

Voi pune acest articol legat de aniversarea blogului și pe pagina de Facebook ca să văd ce spun și cei de acolo.

Bineînțeles că întânirea va avea loc dacă vreți și voi 😆 .

Dacă nu vreți, nu-i bai, nu mă supăr 🙂 !

Iulia

2 votes
Back To Top